Klubbmästerskap hos Strokkur

Som jag har sett fram emot denna tävling. Vårens tävling på Häradsvallen blev fullbokad innan jag hann med att anmäla mig och förra året blev det aldrig av att åka till Mönsterås. Både Jarpur och Tira ska med idag och jag har tränat dem intensivt ett par veckor. Av misstag har jag dock anmält båda i V5, vilket inte är så bra. Svårt att fokusera och risken att det blir halvdant på båda.

Och så blev det. Fick korsgalopp på Tira, vilket indikerar spänning och inte heller Jarpurs galopp blev så bra. Tiras poäng är bara att blunda inför, Jarpur får godkänt men inte alls så bra som han brukar få. Det är bara att slicka såren och komma igen till våren. Då tar jag bara med en av dem.

Monsteras170923 1

Regnigt och blött på tävlingsplatsen

Monsteras170923 2   Anna-Lena och Sigun är med och hjälper mig med hästarna. Det är bara cirka tio minuter mellan Jarpurs och Tiras starter och jag rider fram dem med Tira som handhäst. Det är inte optimalt, men jag får stå mitt kast när jag har anmält dem i samma klass.

  Monsteras170923 3

Både Sigun och jag blir sporrade av stilpassen. Vi ska nog träna Muskur och Jarpur i pass under hösten. Båda har fallenhet för det.

Monsteras170923 4

Tidigare tävlingar på Häradsvallen

2017 09 23 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers