Blog

På kurs med fel häst

Söndag morgon och uppe med tuppen. Jag ska på kurs med Tira och det är mycket som ska hinnas med innan vi åker. Kollar hingstarna, lockar in Highland Pride och hennes Ljuva i en fålla för att ge en penicillinspruta mot juverinflammationen samt försöker reda ut hur  två hästar ska gå när ägarna är på semester. Nu är det snålt med tid och jag hämtar Tira. Hon konstrar lite vid lastingen. Det gör hon aldrig annars, men det beror väl på att jag är stressad. Får hjälp av Ann och Christina. Och så bär det av.

Framme vid kursgården träffar vi Eldur, Tiras halvbror, som hon har vuxit upp med.

TeiturEldur
Kärt återseende, tycker Jennifer och jag. Men hur ser Tira ut under buken? Hon har ju en snopp! Jag har tagit med mig Teitur. Vimsiga jag. Ringer Kerstin och försöker förklara hur det står till. Jag kan se hur Kerstin viker sig dubbel av skratt och då skrattar jag med. Härligt att Kerstin tog det med humor.

 TeiturLena kurs150706
Instruktören, Åsa Strandberg, är införstodd med att det är första gången jag rider Teitur. Det går över förväntan bra. Riktigt fin pålle jag fick med mig i transporten.

 EldurJennifer
Jag fick även se en fin tur med Jennifer på Eldur.

TeiturLena Kurs  ToltinHarmony
Åsa demonstrerar hur ryttare och häst samspelar på bästa sätt och vi, kursdeltagare, gör så gott vi kan.

TeiturLena 150705

Hemma igen klockan halv sju och nöjd med dagen. Trots fel häst och över 30 grader från en molnfri himmel. Nästa gång jag hämtar en häst, kommer jag titta både en och två gånger för att försäkra mig om vad jag tar med mig.

2015 07 05 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers