Räven har skadat ankorna

Tidigt på morgonen när jag tittar ut genom fönstret ser jag att det ligger något vitt på gräsmattan. Jag anar det värsta, bankar på rutan, får snabbt på mig kläderna och ut för att kolla vad som har hänt. Jo, räven har varit här. Räven är dock borta. Jag skrämde den nog när jag bankade på fönstret. Den vita ankan har flyttat sig till andra sidan av huset. En anka ser jag långt ute på åkern, fyra ankor är på gårdsplanen och en ligger vid dammen. Han vid dammen är svårt skadad och jag bestämmer mig snabbt för att avsluta hans lidande.


Var är den åttonde? Det är den gråa mamman som helt obekymrad ligger och ruvar på ägg inne i ett hus inne i ankgården. Vilken tur!
 
Den vita ankan är blodig, men pigg. Jag bär in henne i ankgården och hon går fort in i ett av husen. Där stannar hon hela dagen.

Jag får in alla sju ankorna i ankgården och messar till jägaren. KOM! Det är skördefest och jägaren har fullt upp. Förhoppningsvis kommer han på måndag. Till dess får ankorna vara instängda eller ute under uppsikt.

2013-09-27

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers