Stannar i skogen

Jarpur har tappat en sko och han behöver motioneras. Jag tänker att det kan han göra som handhäst till Tira. Av erfarenhet vet jag att Jarpur inte är lika följsam som Tira och därför håller jag honom kopplad större delen av ridturen. Hela Långa järnvägsbanken, 45:an och större delen av Asplunden. Han är mer mot än med och grisepassar mest hela tiden. Mitt i skogen på Asplunden kopplar jag loss honom och räknar med att han hänger på, nu när vi nästan är hemma.

jarpur210402 1

jarpur210402 3

Men han stannar i skogen. Tira och jag fortsätter och jag räknar med att Jarpur kommer så småningom. Men icke! Det blir till att ta cykeln upp till Asplunden och se där är han. Längst ner på åkern nära skogen och gör ingen ansats till att ta sig hemåt. Han är lika ovillig som handhäst med cykel som han är med Tira. Jag kopplar loss honom och driver honom framför mig. Nu blir det galopp minsann. 

jarpur210402 4
Men plötsligt viker han av in på en åker. Hämtar honom och driver honom på nytt och är uppmärksam på alla åkrar som han kan smita in på. Jag parerar med cykeln och så småningom kommer vi hem.

Det blir ingen mer handhästridning med honom. Han är lika dålig på det som sin bror.

2021 04 02

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers