Blog

Sommarbilder 2009

Ankorna har fått mer än 30 ungar hittills i år. Ankor är väldigt trevliga djur. Lågmälda och sociala, men när man har så många som vi har just nu är de närmast en sanitär olägenhet. Den som vill ta över några kan bara höra av sig. Som ni ser är vi igång och tränar Bróðir. Han ha lite svårt att hålla reda på vad som är trav och tölt.

Ankorna badar
Ankorna älskar att bada. När vi kommer med ny mat springer de i kapp för att hinna först till matplatsen
Ankorna äter mat
Ulva tränar Brodir
Ulva och Brodir Ulva tränar Bróðir i longervolten och har just fått honom att förstå att trava när vi ber honom. I slutet av september ska vi lämna honom till Pellagården för inridning.
Hingstflocken på Gårdbymossen
Hingstarna på vandring

Hingstarna är på Södra Alvarshägnet.

Camphino, Azlan och Midnight Dancer
Hingstarna på Gårdbymossen
Jan stängslar över mossen På Södra Alvarshägnet har vi låtit en del av sjön bilda staket. En kväll i somras gnäggade och luktade stona så mycket att Ymir gav sig till att simma över sjön. Och vips var han framme vid stonas staket. Jag ledde tillbaka honom och flyttade stona till en hage längre bort. Nästa dag hade tio hingstar simmat över sjön och vi insåg att här måste vi stängsla. I flera timmar höll vi på och Jan gick/simmade för att få över tråden. Sedan dess har hingstarna hållit sig på plats.
Under semestern var jag i Byxelkrok och passade på att följa med Miranda när hon körde en sväng med Rita. Miranda kör Rita

2009 08 20

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers