Blog

Misstänksam

I knappt en vecka har korna fått hö i foderrännan morgon och eftermiddag. Alla kommer direkt när de ser mig och ibland har de stått och väntat på höet. Först av alla äter Highland Pride och de "unga" femåringarna får vänta till sist. Tanken med utfodringen är att Bernth och jag ska kunna slakta på ett bra sätt och idag är det dags. Bernth och jag står på stallplan och pratar ett tag och går sedan en sväng runt stallet. Allt för att korna ska vänja sig vid en ny person.

slakt2

Men vad är det som händer? Inte en enda ko kommer fram till foderbordet. Så småningom kommer dock femåringarna och till sist även resten. Nästan! Highland Pride stannar kvar ute på åkern och tittar misstänksamt på oss. Är det så att hon förstår?

slakt4

Highland Pride har problem med sina klövar och har även ett dåligt juver och ska därför slaktas. Vi väntar i nästan en timme, men hon kommer inte fram och äter. Till slut bestämmer vi oss för att avsluta hennes liv så som man gör med älgar och rådjur. Det går också bra, men inte helt korrekt.

2020 11 30

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers