Blog

Var är Windy?

windy191107Windy går ofta för sig själv och tirvs i sitt eget sällskap. Hon kan gå timmavis hemma i trädgården eller i och runt stallet utan att andra hästar är i närheten. Men långt ute på alvaret är det annorlunda. Det är i stort sett aldrig någon häst som går särskilt långt bort från flocken. De kan dela upp sig i två eller tre grupper. men aldrig "singelgrupper".

Vid den dagliga tillsynen räknar jag till 31 hästar i tre grupper och ser snart att Windy saknas. Det är ingen idé att ropa, eftersom hon inte hör särskilt bra. Jag sätter mig ner en stund vid varje grupp och går en sväng i snåren intill dem. Ingen Windy.

Jag har redan gått från södra gränsen till den norra och nu går jag tillbaka till den södra igen för att metodiskt söka igenom hela området på nytt. De övriga hästarna har samlat ihop sig till en grupp vid kullarna.

Sigun och Thorsten dyker upp och de hjälper mig att söka. Det är många mörka tankar i huvudet på mig. Vi kommer fram till flocken. Fortfarande saknas Windy.

Plötsligt får Sigun syn på en liten svart häst som kommer i galopp från Norra Alvarshägnet. Windy kan inte nog fort återförenas med flocken. 

En sten släpper från mitt hjärta och Windy får både äpplen och nypon.

2019 11 05

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers