Blog

Semesterminnen

Sju veckor i Byxelkrok med katterna, hunden, släktingar och vänner. Så himla härligt att vara på norra Öland och göra ingenting. Ett smakprov på hur det har varit:

byx bad  byx blabar  byx blommor bi  byx distansering  byx fragesport  byx grankulla  byx klara nico200715 byx kraftor byx klarbar    byx lakan  byx sandlopare  byx strumpisen200715  byx tomatodling byx uffe200715 byx yster200715

2020 08 09

 

Hällarna i solnedgång

my nico 1

my nico 2

my

familjen

Nöjda grisar från Voxtorpsgården

Julgrisen köper vi alltid från Voxtorpsgården söder om Kalmar. Där lever grisarna på ett naturligt sätt med rymligt halmad lösdrift och härligt gyttjig hage utomhus. Grisar är mycket renliga och gör sina behov utomhus och håller rent inomhus. Så nöjda dessa grisar är och så himla gott kött vi får.

 

2013 12 13

Glada grisar på Voxtorpsgården


Vi handlar griskött på Voxtorpsgården och passar på att titta på Suggorna och kultingarna.

2014 12 20

Nytt tillskott till gården

Jan har blivit kompis med en kaja. Kajan är mer än tam. Kom igår och landade på hans axel. Under hela denna dag har kajan följt med honom under hans arbete. Efterforskningar i byn ger att den dök upp i går förmiddag. Då fick den åka med Anders på en motorcykeltur sittandes på axel och ena armen! Det var kanske inte den ultimata upplevelsen för en ung kaja. Lämnade mc-knutten för att söka upp Jan. Idag åkte Kajan med Jan i jeepen när han var iväg och hämtade grejer. Det gillades!  Likaså var det roligt att vara med när Jan höll på att snickra.

När Jan är inne så sitter Kajan och väntar på honom. Allt fungerar fint, men hen snodde en cigg för Jan och det var inte bra.


Kajan vill komma in, men kan inte öppna dörren själv

Istället flyger Kajan runt, sätter sig på solstolen och väntar på Jan

Äntligen kommer han och de läser tidningen tillsammans.

2013 07 06

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers