Blog

På egna äventyr

Katterna och jag har varit i Byxelkrok hela sommaren och när det är dags att fara till Lenstad är det bara Strumpnisse hemma. Efter två timmars väntan på Syster Yster, bestämmer jag mig för att lämna kvar henne i Byxelkrok ett dygn. Klockan blir tio på kvällen innan vi är hemma i Lenstad. Strumpnisse blir orolig och vet inte var han vill vara. Ömsom stökar han runt i min säng under natten och ömsom springer han upp och ner i trappan samt ut och in i kattluckan.

Följande dag åker jag till Byxelkrok för att hämta Syster Yster. Snart är vi hemma alla tre i Lenstad. Tror jag? Var är Strumpnisse? När det har gått drygt fyra dygn utan att ha sett skymten av Strumpnisse, blir jag orolig. Har han gett sig av till fots norrut på ön?

Men icke. Jag har ett ärende till Skogsby på lördagskvällen och på hemväg mellan Kalkstad och Lenstad är det något som springer över vägen. Det är lite vitt på djuret. Kan det vara Strumpnisse? Jag stannar, hoppar ur bilen och ropar. Vips kommer Strumpnisse och jag kan fånga in honom och vi far hem. Så gott att vara hemma. En halv burk kattmat, en tallrik filmjölk och sedan sover han gott på sängen.

strumpnisse3 strumpnisse12

2021 08 14

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers