Blog

Nöjda grisar från Voxtorpsgården

Julgrisen köper vi alltid från Voxtorpsgården söder om Kalmar. Där lever grisarna på ett naturligt sätt med rymligt halmad lösdrift och härligt gyttjig hage utomhus. Grisar är mycket renliga och gör sina behov utomhus och håller rent inomhus. Så nöjda dessa grisar är och så himla gott kött vi får.

 

2013 12 13

Glada grisar på Voxtorpsgården


Vi handlar griskött på Voxtorpsgården och passar på att titta på Suggorna och kultingarna.

2014 12 20

Nytt tillskott till gården

Jan har blivit kompis med en kaja. Kajan är mer än tam. Kom igår och landade på hans axel. Under hela denna dag har kajan följt med honom under hans arbete. Efterforskningar i byn ger att den dök upp i går förmiddag. Då fick den åka med Anders på en motorcykeltur sittandes på axel och ena armen! Det var kanske inte den ultimata upplevelsen för en ung kaja. Lämnade mc-knutten för att söka upp Jan. Idag åkte Kajan med Jan i jeepen när han var iväg och hämtade grejer. Det gillades!  Likaså var det roligt att vara med när Jan höll på att snickra.

När Jan är inne så sitter Kajan och väntar på honom. Allt fungerar fint, men hen snodde en cigg för Jan och det var inte bra.


Kajan vill komma in, men kan inte öppna dörren själv

Istället flyger Kajan runt, sätter sig på solstolen och väntar på Jan

Äntligen kommer han och de läser tidningen tillsammans.

2013 07 06

Fyra hundar tränar sök på alvaret


Min arbetskollega, Ulrika, hennes kompisar och deras hundar tränar sök på våra marker


Hundarna tyckte det var svårt, ovant men jäkligt kul

2013 10 20

En vecka i London

Gun och jag har varit en vecka i London och gjort som många andra: Vandrat i parker, shoppat på Regent street, sett The Horse guards vaktombyte, spenderat en förmiddag hos Madame Tussaud, besökt ett antal marknader och varit på teater. Men vi hann även med ett besök på parlamentet och följde debatten om utländska lastbilar ska betala skatt eller ej. Frågan kändes bekant från mitt eget jobb. Och så träffade vi naturligtvis Miranda och Jacob.


Hotellet var litet och oansenligt. Vi behövde nästan skohorn för att komma in i duschen. 

Kyrkan från 1800-talet på Lancaster gate har blivit bostäder, genom en mycket kontrastfylld påbyggnad

 

2012

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers