Tyst och intensivt

Ja, så kan man beskriva min senaste vecka.

Fredag: Bridgespel fram till klockan två, därefter plocka grenar på en av åkrarna efter vinterns röjning av renarna. Plockar fram till solen går ned. Klockan tio sätter jag mig vid datorn och räknar ut resultatet från bridgespelet och mailar det till deltagarna.

Lördag: Packar släpkärran full med gamla möbler och kör till Byxelkrok för att påbörja inredningen av Nya huset. Hemma klockan 19 och hinner plocka grenar i två timmar

Söndag: Iväg klockan fem för att skåda fåglar i Kristianstad. Hemma klockan 19 och orkar plocka grenar i en timme. Tappade rösten i Kristianstad och kan överhuvudtaget inte prata. Blir helt stum.

Måndag: Assisterar hovslagaren med tio hästar och kommunicerar via teckenspråk. Orkar inte gympa på kvällen.

Tisdag: Assisterar hovslagaren med åtta nya hästar. Samlar ihop ensilageplast som ska iväg i morgon. Bridgespel på kvällen. Bra att man ska vara helt tyst i detta spel. Passar mig perfekt.

Onsdag: Kör tre vändor med ensilageplast från drygt 200 balar. Plastinsamlingen är tre mil norr om Lenstad.

Torsdag: På med sjöstövlarna för att laga staketet ute i mossen. Två timmar "vattengympa" utan att sjöstövlarna läckte det minsta. Tappade dock en liter vätska innefrån kroppen. Leif kommer med nya ensilagebalar till korna. Plockar grenar. Det tar aldrig slut! Kopplar av med att spela bridge på kvällen. Fortfarande ingen röst.

Äntligen fredag: Efter bridgespelet släpper vi ut 16 hästarna på Mosshorvan och 14 på Alvaret. Hinner plocka grenar innan jag räknar ut bridgeresultatet och packar för att åka till Byxelkrok på lördag morgon. Fasaden på Nya huset ska målas. Rösten är på väg tillbaka. Nu kan jag kraxa.

Saefaxi180427

 

 

Skjoni180422

Ensilage180425

fiskarbyxor2

  2018 04 27

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers