Läckage

Jag är i Byxelkrok och får ett mess från Chatrin på morgonen "Inget vatten i stallet. Vad gör jag?" Lite senare får jag ett nytt mess från Ola: "Det finns vatten nu".

vattenkoppJag blir fundersam och så typiskt att jag är tio mil bort. Har det varit strömavbrott? Då går inte vattenpumpen. Nej, inget strömavbrott. Ola ringer upp mig efter ett tag och berättar att han och Christina såg att motorskyddet för djupvattenpumpen hade löst ut och det fixade de. En titt i gårdsbrunnen visade att nivån var extremt låg.

Nu går min hjärna på högvarv, jag inser att det läcker vatten någonstans och misstänker direkt hästarnas vattenkoppar. Jag ber Ola stänga av sommarvattenkopparna. Hästarna får klara sig på vinterkopparna, som går på två andra system.

Väl hemkommen blir det till att felsöka och snart ser jag att slangen till en av vattenkopparna har lossat. Konstigt, men det är lätt fixat. Nu har jag instruerat mina grannar, Anna och Fredrik, hur vattnet fungerar så att de kan rycka in om det skulle hända något igen när jag är borta.

2019 07 21

 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers