Kolbeinn är förstoppad

Det är en svart häst som ligger i hagen på Jutan. Vem är det och ligger han inte lite konstigt? Går fram och tittar. Nico skäller på hästen, som reser sig upp. Det är Kolbeinn. Hmm ... Jag stannar kvar i hagen och håller koll. Så länge det är hästar omkring Kolbeinn står han upp, men så snart han blir själv lägger han sig ner och rullar. Det här verkar inte bra och med Hrímdís i färskt minne tar jag hem Kolbeinn. Ringer till Linda och vi bestämmer att kontakta distriktsveterinären. Linda och Ola kommer och avlöser mig med att promenera med Kolbeinn. Snart kommer veterinären. 

kolbeinn 8338  kolbeinn 8339

Det är något med magen och veterinären sondar ner flera liter oljeblandat vatten. Det här ska sätta fart på tarmsystemet. Linda och Ola får instruktioner: Promenera med Kolbeinn och vila, promenera och vila, ... Håll på så ända tills han bajsar. Det blir en lång kväll för Ola i stallet, men äntligen bajsar Kolbeinn. Klockan har hunnit bli nio. Kolbeinn får lite hö i belöning och får stå inne under natten.

 kolbeinn 8343

kolbeinn 5737

 

 Jag möts av en pigg häst på morgonen och hela sju fina högar med bajs. Oj, så förstoppad han var och så himla bra allt gick.

 

kolbeinn 5738

Kolbeinn får lite hö för sig själv, men i sällskap.

2023 01 31

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers