Klurig katt

strumpniss 6450Vädret slår om på en dag och semestern i Byxelkrok är över. Nu gäller det "bara" att stänga in katterna i sina transportburar. Syster Yster är hemma för det mesta och tar det med ro. Strump-Nisse är däremot mest på vift och kommer bara hem för att tanka. Jag arrangerar kattluckan så att Strump-Nisse kan gå in men inte ut. Väntar hela natten och en bit in på morgonen. Ingen Strump-Nisse Jag åker hem med Syster Yster och ber både Boje och Ulva att hålla koll på stugan. De ska åka hem senare på dagen respektive dagen därpå. Strump-Nisse kommer inte hem och till slut ber jag Ulva titta under sängen. Kanske har han gömt sig där. Ulva ringer: "Du har ställt kattluckan på utgång. inte ingång!" Nej, säger jag. Någon har ställt om låset. Jag åker till Byxelkrok dagen därpå och håller koll på både luckan och stugan. Jag är borta en timme och då har Strump-Nisse passat på att gå in i stugan, ätit mat och låst upp luckan. Sicken klurig katt.

Jag sätter två spikar intill luckan så att den är säkrad på enbart ingång. Går och lägger mig. Klockan ett på natten kommer Strump-Nisse hem. På morgonen packar jag in Strump-Nisse och Nico i bilen och far hem till Lenstad.

strumpisen 8787

 

katt 6390

Byxelkrok är annorlunda jämfört med Lenstad. Mängder av hus, bilar, cyklar, hundar och folk. Katterna finner sig till rätta och jag tror att de, liksom jag, mår bra av miljöombyte.

katt 6356

Katterna spanar på fåglarna. Det är en familj med talgoxar samt en och annan nötväcka och hackspett som besöker fågelmataren.

 

katt 6392

katt 6473

 2023 08 09

 

 

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers