Vimsan är frisk

När jag åkte till Byxelkrok på skärtorsdagen trodde jag inte att Vimsan skulle överleva helgen. Hon varken åt eller drack och hade förmodligen inte gjort det på flera dagar. För att hon skulle överleva injicerade jag 35 ml natriumklorid under skinnet på henne tre gånger per dag samt tvingade i henne en tesked filmjölk tre gånger om dagen. Med all denna vätska i sig kissade hon rikligt, men den lilla mängden filmjölk gav inte utslag. Hon låg på golvet under soffan större delen av skärtorsdagen och långfredagen. Hon "hostade" och det kom ut snorliknade vätska ur näsborren.

Vimsan í koppel

På påskaftonen piggnade hon till och ville gå ut, men hon vare sig åt eller drack. På med en hemmagjord sele och ett snöre som koppel. Lite frisk luft kan kanske pigga upp henne. Och det gjorde det. Vimsan åt 25 torrfoderbitar och två slick på filmjölken. Vid hemkomsten till Lenstad, på påskdagen, åt hon ytterligare torrfoder och filmjölk. Nu blev jag hoppfull. På natten till annandagpåsk ligger hon hos mig i sängen, som vanligt, och jag hör att hon är på bottenvåningenoch rumsterar om under natten. Men toalettlådan innehåller bara kiss på morgonen. Ännu inget bajs. 

Aptiten kommer så smått och på annandagen äter och dricker hon som vanligt och natten till tisdag bajsar hon äntligen. Det har gått en vecka! Nu friskförklarar jag Vimsan och släpper ut en mycket nöjd katt.

vimsan 190423

Vimsan solar sig och vi njuter av tillvaron tillsammans.

2019 04 23

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers