Blog

Hildeborg - ny nordlig ridväg

I flera år har jag spanat efter ridvägar till Hildeborg och förra året hittade jag Vägen. Det blev dock inget av med att röja då, men idag frågar Ann om jag vill röja. Jag är inte nödbedd och med karta, gps och röjsax ger vi oss i väg. Det är blött i södra delen och vi tar bilen och går in i området från Gårdbyvägen.

Strax hittar vi muren där vi ska ta oss över till Hildeborg och konstaterar att det bara är lite röjningsarbete. Vi söker oss söderut genom skogen för att hitta den väg som jag såg ut förra året. Det är inte helt lätt och vi går på känn för att hitta stigen som jag märkte upp för ett år sedan. Plötsligt får vi se en ruin framför oss och strax hittar vi ett rött snitselband. Inte såg jag någon ruin förra året, trots att jag gick förbi den minst fyra gånger på 20 meters avstånd. 

Hildeborg170325 Ann

Hildeborg170325 Lena  Hildeborg170325 snitselHildeborg170325 slipa

Ann och jag ger oss ut igen på söndagen och nu går vi in i området norrifrån. 

Hildeborg170325 fagata

Vägen som går i rakt nordsydlig riktning i västra kanten är en fin gammal fägata. Vi kan inte låta bli att röja och vips ser vi hur snabbt den nya ridvägen växer fram.

HildeborgVinda

På söndagen får Vinda följa med och har fullt upp med att nosa och hålla koll på Ann och mig. Efter våra tre timmar i skogen är Vinda mer än nöjd över att hoppa in i bilen och få åka hem.

Hildeborg2017

2017-03-25

UK betting sites, view full information www.gbetting.co.uk bookamkers